16 August 2013

SEGMEN : FOLLOW & BLOGHOPPING BUBBLYNOTES.COM #2



Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.


Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)

2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!


39 comments:

  1. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. welkam... orait, nnti sy follow n bloghopping yep...

      Delete
  2. jejalan membalas kunjungan..done follow u back :)

    ReplyDelete
  3. As salam..saya dah follow awak ya #121

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam... thanx, nnti sy follow back yep... =)

      Delete
  4. dari segmen sama ^^ done follow kamu ^^ selalulah singgah blog cik anis ek hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah...thanx ats knjungan... @_@

      Delete
  5. Salam perkenalan & selamat bersegmen
    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yang sama juga...
    selamat har rayeeeee
    :):);)

    ReplyDelete
  7. Bw+follow here ^^

    Datang dari segmen yg sama, jemput singgah ke blog saya pada bila2 mase :)

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    Good luck :D

    ReplyDelete
  8. Siggah sini dan selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  9. follow dan bloghopping sini dari segmen yg sama..
    (follower#132)

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    ReplyDelete
  10. Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  11. Salam, selamat hari raya :)

    Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  12. hi...salam perkenalan...blog walking dari segmen yg sama....follow u too..
    hehhehehe

    hello katak dari hello kitty! :D

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen dan good luck adik.. :D

    ReplyDelete
  14. Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  15. gud luck!
    nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
    kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
    tgkla mlm ni publish .

    salam kenal :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Dari segmen Bubblynotes.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    selamat bersegmen n happy bloghopping ye..jemput singgah sini..

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  19. datang dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  20. Singgah dari segmen yang sama, done follow sini..jemput follow and singgah blog saya jugak yer.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. dtg drp segmen yg sama ... done follow (144)

    http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  23. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

    ReplyDelete
  24. tahniah diucapkan dan semak di sini yer...

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/pemenang-segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum Alhamdulillah.. Datng sini jenguk kawan blogger dari segmen yang sama :) Blog dah hidup balik!! IRA ARINA IS BACK http://mashimaaru.blogspot.com/2013/10/baca-ni.html :P

      Delete