04 January 2014

yang mana satu anda??



hahaha.. aku type O..n memang sebijik pom.. sekarang musim exam baru nak pulun.. anda pula bagaimana?

21 comments:

  1. Replies
    1. wah..rmainya o.. bleh bukak geng blogger darah o ny..hehe

      Delete
  2. Replies
    1. haha..maknanya kena pandai urus masa la ni..

      Delete
  3. saya darah jenis A, tapi perangai saya mcm darah jenis B mengikut gambar di atas.. ummm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda ni pun kajian random je.. tak semuanya mesti tepat.. sebenarnya cara study tu style masing2.. hehe

      Delete
  4. aik, kenapa akak Aiza n Pha Is dua2 ada 'kot' ny?? hehe

    ReplyDelete
  5. to be frank, sebenarnya blood type sy sendiri pun lupa..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, ada jugak nk lupa blood type sndri.. bahaya ny..

      Delete
  6. Type B betul sgt dah tu haha. Study dari paling tak minat sbb biasanya susah. Subject fav last minute pun takpe sbb suka kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ade jgak yg mcm ny.. tak pe lah, asalkan study jugak walau x minat.. :)

      Delete
  7. saya O, ada benarnya juga dgn saya tu. hehehe.

    ReplyDelete
  8. Saya darah AB, paling power. Time exam pun boleh bantai tidur.

    ReplyDelete
  9. saya suka info ni! saya follow sini ;) darah saya type b tapi cara study mcm type A...opss

    ReplyDelete