13 February 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU


Yeah, kali ni dah berani nak tunjuk gigi.. dulu selalu je takut nak join mana-mana segmen.. well, aku kan orang yg pemalu (cesh, penipuan yg nyata).. tp disebabkan ramai gak kawan2 blogger yg laen begitu berani n b'semangat ferrari waja aktif lam segmen n contest aku pom nak memberanikan diri jugaklah.

"BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU" 
tu lah tajuk yg diberikan kali ni. Takpe En.Ben, tak ajak baca pun kitorang peminat setia ni tetap akan baca..(ayat mengampu (",)..)
ok, sesiapa yg nak join boleh la skodeng kat SINI..


BEN ASHAARI

ni skema jawapan aku utk Ben Ashaari...

soklan pertama:
sbb kena baca blog ni?? ermmm... ppe bende yg kena jwab ny??haishhh... mungkin sbb tuan blog ny jiwa kacau kot, so blog pun meracau je la... satu lg sbb blog kaler pink!! wink3

soklan kedua plak:
aduh, bukti la plak.. ni macam nak jadi kes mahkamah kena ada bukti segala bagai. 
saksi tak nak ke? takkan bukti je kot.. =>
okla-okla, bnyk sgt loyar buruk nanti tak pasal2 kena bom..ngeh3

jeng3...inilah buktinya ===> KAHWIN AWAL???


Mission DONE!!! haha
konon cam lam movie la plak...
k lah, pepe pun harap2 Ben Ashaari tak banned la blog JIWA KACAU ni yer...



19 comments:

  1. Aku koyya pon,! mg join gak.! waAKKAKAKAKA

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tp ayat aku doplah koyya pe mg!!

      Delete
    2. "well, aku kan orang yg pemalu"
      tk koyya lagi ker??ahaha.

      p/s : mu pn tau malu gok ke?HAHA.!

      Delete
    3. ceshhhh....rahsiakan p'kara yg sbenar ye!!! jatuh standard bler bakal2 hubby aku bace ekgy...mwahaha

      Delete
  2. singgah dan follow sini..
    jemput singgah yer..jgn malu2


    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  3. Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak! Harap Singgah Blog Kite Jugak K... Hee

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  4. follow segment BA . .
    salam singgah ^^
    singgah blog kite if rajin . .

    http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  5. hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  6. Salam dari segmen Abg Ben ni :)
    hihihi singgah sini
    pandang kanan, kiri, atas, bawah dan ikut kamu :)
    jom jenguk2 saya pulak.

    http://zetchixy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. hi! singgah dari blog abg ben :)
    dari segmen yang sama.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. singgh cni tambah ilmu =)

    http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  9. HAi, ssalam perkenalan.
    Dari segmen yang sama!

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan dari sihatimerahjambu

    -datang singgah dari segmen abg ben
    azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  11. Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
    Dah follow awak pun..

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  12. hai hai hai. singgah sini dari segmen yg same. salam perkenala.. hehe :)

    #Happy berblogging :)

    ReplyDelete
  13. dari blog BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 49. hee. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete