12 June 2011

sem 3??senior??

aduh... dah masuk sem 3 rupanye.. dah tua la aku maknanya. perghhh, baru sedar diri. ish...ish3.. ok, sem 3 ny paling memeritkan bagi aku n aku pon tak tahu sampai bila penderitaan ni akan berakhir. bayangkan dengan kepala otak korang yang suka berimaginasi tu, aku kena panjat TINGKAT 4 beb.. arghhhh... nampak gayanya aku yang dah kurus kering ni tinggal tulang je la. oh tidak!!!

kenapa c kechek takut kurus??

mana tak takutnya oi, aku kan budak ASKAR... dah la, tinggi tu cukup2 makan je. takkan berat nak kurang jugak kot. 6 bulan tu cuba sedaya upaya nak naikkan berat sebanyak 3 kilo tapi baru2 ni senang lenang je turun 2 kilo dalam masa 2 minggu and sekarang ni bila dah cukup 45 kena daki pulak bangunan 4 tingkat. matilah...

ok, cukup-cukuplah mengarut pasal berat badan tu... sekarang ni aku dah jadi senior.. SENIOR?? hahaha...badan aku yang kecik tuek gini ada ke yang akan panggil aku kak? ntah-ntah diorang pun 50-50 nak  percaya yang aku ni senior. tapilah kan, sepanjang 2 hari aku bertapa kat bumi Unisza ni, tak ada lagi aku jumpa junior yang ramah tamah tapi kebanyakan rumah timah.. muka kelat-kelat ikan sepat aku tengok, bukan nak senyum bagi jelingan maut adalah... awal-awal ni aku baik lagilah, tengoklah lama2 ada tanduk setan yang   bercabang. grrrr

azam sem 3??ntah... malas aku nak ada azam-azam bagai ni... bukan jalan pun azam aku, yang jalan tu aku ada lah. hehe..aduhla, apa yang aku nak mengarut lagi ni? dah tak ada idea beb tapi aku tetap nak merapu. hah, satu lagi yang aku bengang dahlah dia campak aku nun jauh di blok E n geng2 AqSa aku dia campak kat benua lain...sdey tu... ok, setakat ni je lah karut marut aku...

p/s: azam untuk cari pak we pon tak ada lagi...so, tak payah nak try kompen korang yang merana...(cewahhh, statement cam lawa bagai puteri sentubong)kwank3

ngeh3..1st day sem 3...still cam budak2..

5 comments:

  1. ut33 ... dont worry pasal berat ...mg gie jek kafe makan byok3 ..hihih ..sian mg op kene duk ting.4 tuh ..tp ,xpe lah ..ok dri tgkt 5 ,,huhuh..
    selamat menjadi senior kak kechek ??
    kak lagi ..kechek lagi ...huuhu ..dop beso2 dh mg ekgi ..:)

    ReplyDelete
  2. hahaha...tu r, aku pon da naik pening...x thu nk sruh diorang pggil aku nme pe...xkn kak kechek kot?hishhh

    amboi2 cik pojan kter ny, kechek bkn sbrg kechek...kechek ny berapi taw...mwahaha

    ReplyDelete
  3. hahaha..aduyai kciannyer kt dye. nk gemuk erk???? plik tol r. org len sume nk kurus, dye nk gemuk plak. hak3. bersyukur ngn ape yg ad. hak3. pndai btol ak nsihat org. pengkomen yang lawa ni cme bergraw. jangan mare...hehehe

    ReplyDelete
  4. yg tu kalu nk badan mntain cik kak oi...ambe ny emg berat x ckup so kne la gemuk spy stabil...hehe

    ReplyDelete